top of page

Breng creativiteit en productiviteit samen met Notion.

Op maat gemaakte templates voor persoonlijke én zakelijke doeleinden.

 BOEKEN LIJST • PERSOONLIJKE DOELEN • TO DO LIJSTEN • HABIT TRACKER

Ben je op zoek naar een manier om meer structuur en overzicht te creëren in jouw persoonlijke of zakelijke leven? Maar weet je niet waar je moet beginnen of heb je net dat extra zetje nodig om te starten? Dan is dit écht iets voor jou!

ALLES OP ÉÉN PLEK MET NOTION.

Soorten templates

Met Notion zijn de mogelijkheden eindeloos en kan ik templates creëren die aansluiten op jouw specifieke behoeften. Door de flexibiliteit en aanpasbaarheid van het programma is het een perfect hulpmiddel voor zowel persoonlijk als zakelijk gebruik. Bekijk hieronder ter inspiratie een aantal voorbeelden van pagina's die binnen een Notion template gebouwd kunnen worden.

KLANTEN & PROJECTEN

In één overzicht al jouw klanten en projecten, incl. bijvoorbeeld werkbeschrijvingen, wie er aan werkt, contactpersonen, prijzen & meer.

MEETINGS & NOTES

Houd voor jezelf en/of jouw klanten bij wat precies in calls is besproken, organiseer belangrijke informatie in één overzicht in plaats van losse docum

BOEKENLIJST

Houd bij welke boeken je hebt gelezen / wilt lezen. Geef ratings, vind per boek jouw samenvatting & houd bij aan wie je jouw boek nu uitleent. Alle informatie die jij wilt in één overzicht.

ADMINISTRATIEVE ZAKEN

Houd per maand/ kwartaal/ jaar bij wat jouw uitgaven en inkomsten zijn. Alle informatie, van klanten tot mail templates en belangrijke notities, op één plek.

ACTIELIJSTEN & PLANNINGEN

Organiseer je eigen taken of samen met jouw team. Zet deadlines, koppel de juiste persoon aan de taak, houd bij wat de status is en schrijf toelichtingen. Zo ga je efficient te werk en weet je precies wat er op jouw dagplanning staat.

MOODBOARDS & BRAINSTORM

Maak moodboards voor projecten met klanten en deel deze pagina eenvoudig met hen. Zo bespreek je samen de werkzaamheden en maak je goede afspraken.

GOALS & HABITS

Al jouw doelen concreet beschreven een goed terug te vinden op één plek. Schrijf welke habits hier jou bij gaan helpen & keep track ook everything!

FILMS & RECEPTEN

 Al jouw favoriete recepten / films op één plek. Zo weet je wat je nog wilt zien, en heb je altijd goede aanraders voor anderen. Kies zelf welke informatie je er in wilt toevoegen: van ratings tot bepaalde tags en foto's

REIS BESTEMMINGEN

Een fan van reizen? Plan waar je heen gaat, beschrijf alle highlights en sla de locaties op met foto's in één overzicht. Een visueel overzicht van wishlist locaties, plekken die je al gezien hebt & jouw favoriete foto's. 

Al jouw reizen samengebundeld in een mooi overzicht.

THIS IS HOW IT WORKS

Een compleet gepersonaliseerd template in Notion, passend bij jouw wensen en behoeften. Klinkt perfect, toch? Ik help je daar graag bij! In 3 stappen hebben we jouw Dashboard staan, zodat jij daarna direct aan de slag kunt met Notion. Lees hieronder hoe!

1

Vragenlijst & brainstorm

In een online call bespreken we de vragenlijst die je hebt ingevuld, zodat ik inzichtelijk heb waar je naar opzoek bent. We brainstormen wat je in jouw template terug wilt zien en bespreken in welke stijl je dat graag wilt. Ook bekijken we of je documenten hebt die in Notion geïntegreerd kunnen worden, zodat jij straks efficiënter kunt werken.

2

Template bouwen

Met alle verzamelde informatie uit onze brainstorm ga ik aan de slag met het bouwen van een dashboard. De documenten / informatie die je graag in jouw dashboard verwerkt wil hebben staan in de drive & ik zorg ervoor dat alles een goede plek krijgt in Notion. Zo bouw ik een goede structuur op, waar jij straks productief in kunt werken.

3

Ready to use!

Als ik het dashboard klaar heb, hebben we een online call waar we samen door het dashboard heen lopen. Ik leg dan uit waar je alles vindt. Ook vertel ik je alles uit over het gebruik van Notion als je daar nog niet bekend mee bent. Zo ken je binnen no-time alle shortcuts en kun je efficiënt werken in dit fijne programma. En dan ... is jouw Notion ready to use!

INVESTERING

De exacte prijs is afhankelijk van de hoeveelheid pagina's en elementen dat binnen het template opgezet moet worden.

 

Een gepersonaliseerd persoonlijk template (met o.a. goals, habits, een to-do list, een recepten- en film- en reisoverzicht) - vanaf €150 incl. BTW.

Een gepersonaliseerd zakelijk template (een compleet Dashboard met o.a. goals, administratie pagina's, actielijsten, content planningen & meer) - vanaf €400 excl. BTW.

Notion Amber Francis.jpg

Leer mij kennen

Hi, ik ben Amber. Ik ben iemand die altijd op zoek is naar overzicht en structuur om zo efficiënt mogelijk te werken. Voor mij is het belangrijk dat ik grip heb op mijn werkzaamheden en dat taken en projecten goed georganiseerd zijn. Dit helpt mij om productief te zijn en om de dingen gedaan te krijgen. Zo heb ik voor mijzelf in Notion een goedwerkende systeem gebouwd waar ik al mijn to-do's, ideeën en klanten in bijhoudt voor zowel mijn fotografie- als branding/social media werkzaamheden.

 

Daarnaast vind ik het erg leuk om anderen te helpen bij het creëren van overzicht. Ik weet namelijk hoeveel rust dit kan geven in het hoofd en hoeveel tijd het kan besparen. Ik werk graag online en ben altijd op zoek naar innovatieve oplossingen om mijn werk nóg efficiënter te maken. Bij het helpen van klanten vind ik het belangrijk om goed te luisteren naar hun persoonlijke wensen en daar op een creatieve manier op in te spelen.

Benieuwd hoe ik jouw kan helpen? Stel je kort voor, vertel waar je naar opzoek bent & we plannen een call in om een goed Notion Dashboard voor jou op te zetten!

bottom of page